aCoVosLajos Creative Commons License 2011.05.29 0 0 323

Hahó mindenkinek!!!

 

Turnét mi nem szervezünk (mint az 50 éves fennállását ünneplő OMEGA), de 15 (vagy ki tudja mennyi) év után egy egyszeri és megismételhetetlen 'koncert' erejéig ismét összeáll a nagy CoV csapat itt:

http://arok.intro.hu

(2011. július 29-31)

 

Nagy megtiszteltetés a számunkra is, hogy ezen a patinás partyn mi is megjelenhetünk, ám a szervezés nem olyan egyszerű, de mindenképpen jól állunk. A 'mag' szinte minden tagja (én - 1,0, Székely Laci - 0,75, Kiss Laci - CoVboy, Müller Misi - Getto maestro) már jelezte részvételi szándékát, Getto maestro pl. csak emiatt utazik haza Amszterdamból, Hollandiából, ahol jelenleg él, de másokról is tudunk, akik csak emiatt az esemény miatt utaznak 5-10 ezer kilométert, hogy itt lehessenek (pl. Csernoch János / Jean - Panamából).

 

Az Árok 2011 szervezőivel abban maradtunk, ha a mi oldalunkról 100 % a dolog, akkor indítjuk az ezzel kapcsolatos kampányt, de szeretnénk az egykori külsős újságírók teljes garmadáját is felvonultatni, és ez a még keményebb dió, sokan települtek le az elmúlt 10-15 évben külföldön, főleg a tengerentúlon.

 

Egy azonban biztos, én mindent megteszek, hogy a magot alkotó 4 ember ott legyen (ha nem is végig a teljes programon), még akkor is, ha a hátamon kell lecipelnem őket a helyszínre.

 

Viszünk le "kegytárgyakat" vannak még eredeti felbontatlan CoV-os pólóink, magazinjaink, évkönyveink, szívesen ajálunk fel ilyeneket tombolára, nyereménytárgynak stb. stb.

 

Itt, ezen a fórumon is, de hamarosan - a szervezőkkel egyeztetve - a megadott linken keresztül is további infókat adunk nektek arról, mikor lehet majd ott velünk biztosan találkozni.

 

Rucz Lajos (1,0 - ex CoV)