Trigoria Creative Commons License 2011.05.28 0 0 6993

Nos, mivel a szombat elmúlt és tényleg nem mentünk tornára, így vonjunk következtetéseket:

A csapat az eddig működött formában megszűnt ez tisztán látható.

Én lemondok a csapatkapitányi tisztségről (ha volt is ilyen egyáltalán), és kiszállok mindenféle szervezésből. 

Innentől max csak akkor vagyok hajlandó részt venni a csapatban, ha valaki összehozza azt méghozzá úgy, hogy garantálva legyen nem csak a selejtezőre de a tornára is a keret! (Ezt egy nagyobbacska összeggel elő lehet segíteni.)

Sajnálom a dolgot, jó volt a rómás színeket (vagy olyasmit :))képviselni évekig. Jó volt veletek időről időre találkozni és játszani. (Némelyikőtökkel ezután is fogok.) De ennek így tovább már nincs értelme. 3-4 embert leszámítva már mindenkinek csak nyűg az egész - vagy az se :) Már eljutottunk oda, hogy válaszokat se kapunk, nemhogy jelenlétet...

Tehát Grazie Roma! Ennyi volt.

Az előleget (ha még érdekel valakit a 4 jelentkezőn kívűl) az alább jelzett két torna valamelyikén való esetleges részvétellel nem buknánk el. Mivel a rómás csapatot életében nem érdekelte ilyen torna, halála után se fogja, tehát ezt vagy meg tudom ÉN oldalni másik csapattal, vagy Ericcel (és aki vállalja) dobjuk össze a pénzt.