zsuzsu123 Creative Commons License 2011.05.27 0 0 1035

Kedves Ana! 

 

Nem tudom, milyen lekezelésről írsz, de ne haragudj, aki két gyerekemet segítette a világra egészségesen, annál nem tudom elfogadni, hogy egy valószínűleg sérült lelkű ember így lealázza ország világ előtt névtelenül. 

Szörnyű dolog az abortusz, pláne ha gyereket szeretnél, és nehéz lehet túltennie magát az embernek rajta, de azért ne a révészt gyilkoljuk már meg. 

Amúgy nem vagyok dr, de köszönöm a megtisztelő címet, orvos meg semmiféleképpen, mert én ilyen sutyerák bandával, mint a magyar nem foglalkoznék hosszú távon a nagy segítség nevében. Azt meg nagyon sajnálom, hogy olyan orvosokkal hozott össze a sors, akiknek köszönhetően általánosítva minden orvosra kimondod, hogy lekezelő. Én az ilyeneket szimlán elküldöm kapálni, hogy ne foglalkozzanak emberekkel, hiszen nem neki való munka, és tovább állok, mert az orvosok között is található teljesen korrekt, egyenes és jó szakember, de azért ezt látom te is belátod.

Amúgy meg lehetnék orvos anyuka, vagy orvos feleség, vagy ilyesmi, de persze egy cinikus paranoiásnak bármit lehet magyarázni. :-D Nnna, ez már lekezelő volt. Azért érezd a humort, mert nem akarlak bántanim, csak megengedtem magamnak ezt a viccet. Előre is elnézést! 

 

 

Előzmény: Törölt nick (1033)