RUSSIANBOY Creative Commons License 2011.05.26 0 0 205

Viper:

Nincs semmi gond előfordul.

Ha az autok kellenek talapzat-plexivel akkor 500 lenne darabja.

A plexi-doboz igyis 200 lenne meg a kocsik is igy összejön egy kocsira 500.Nem baj?Jo igy neked?

Akkor mondom mi a tényállás:

Toyota LandCruiser metálkék dobozával 500Ft

Mercedes S osztály dobozával 500Ft (választhatsz hogy melyiket kéred.A fekete JoyCity festett lámpái vannak hátul az ezüst pedig Hongwell és üveglámpás)

Isuzu VehiCross ezüst dobozával 500Ft

Mercedes C osztály dobozával 500Ft (válaszhatsz hogy melyiket kéred.A fekete a Hongwell a kék JoyCity.Ugyanakkor méretben szerintem jobb a JoyCity de kidolgozottságot tekintve a fekete Hongwell a nyerő de az meg valahogy nekem pici)

BMW Z3 Roadster piros dobozával 500Ft

Subaru Impreza WRC 2001 c.sárga dobozával 500Ft (nemtudom mitől WRC mert van egy spoiler a hátulján?)

VW Golf GTi sötétzöld dobozával 500Ft (most ez lehet hogy az uj 5ös Golfomnak a talapzata nemtudom de max lehuzod a GTi feliratot, vagy meghagyod ezzel kicsit sportosabbá is teszi aki elolvassa)

Mercedes CLK 320 Coupe c.sárga dobozával 500Ft

Land Rover 4.6HSE sötétzöld dobozával 500Ft (de ugye Land Rover nem létezik 4.6HSE csak Range.Igy a talapzaton szerintem elirták azt a szót)

Mitsubishi Lancer Evolution VI WRC (választhatsz hogy melyik talapzattal kéred mert az egyik ilyen kis rugós-elforditós a másik csavaros de ha autoval kell akkor szerintem azt ezzel mig külön jo lesz a másik)

Toyota Rav4 dobozával 500Ft (választhatsz hogy egy régebbi piros RAV4-essel kéred vagy a két uj RAV4-es közül zöld és kék)

Ford Focus piros dobozával 500Ft

és akkor az emlitett három üres plexi a Q7, Cayenne, és egy Mitsu Lancer

ja van még egy kombi Vw Passat is dobozával 400Ft-ért mivel egyik első lámpája sajnos hiányzik.

Az autok kicsit lehet hogy porosak mivel régota félre voltak rakva és persze nem a kis dobozaikban.

A kis papiros háttér is kell hozzájuk vagy csak igy legyenek meg a dobozaik és kész?

Kis csavarokat belerakjam amivel le vannak fogatva?

Börzére majd jössz ugye?Akkor azonkivül hogy végre téged is megismerhetlek tudjuk ott boltolni.

Ha az összes auto érdekel igy dobozával akkor kerek 7000-re jön ki a végösszeg:

LandCruiser 500

Mercedes S  500

Isuzu           500

Mercedes C 500

BMW Z3       500

Subaru        500

Vw Golf       500

Merc. CLK   500

Range R.    500

Mitsubishi  500

RAV4         500

Ford Focus500

Passat      400

3üres plexi600

Összesen:7000

Tudom ez igy elsőre elég soknak tűnik de 500szerintem dobozával nagyon jo ár ezekért a kis dögökért:D:D

Volt amelyiknek repedt volt a plexije meg ár is rajta volt ezeket cseréltem rajtuk.

Ezeken kivül már csak doboz nélküliek vannak.Megirod milyen kell vagy majd ha kéred összeirok egy listát mi van és megirom.

BenzinCSŐ.

Előzmény: Viper-I. (204)