Katyus74 Creative Commons License 2011.05.26 0 0 384

Sziasztok!

 

ÉN is nagyon nagyon féltem a vizsgálattól, de végre találtam egy helyet, ahol rendesen, egyszerre, mind a gyomortükrözést mind a vastagbél tükrözést megcsinálták bódításban. Én bevallom őszintén, jól kipihentem magam a bódítás alatt :-).

Bár amikor az érzékeny terültetemre ért a cső, éreztem fájdalmat, vagy valamit, állítíólag beszéltem is, és elküldtem az orvosokat a csudába, azt mondtam hogy hagyják abba (édesanyám kísért, ő mondta mert bent lehetett), de én minderre alig alig emlékszem. És ez a fájdalom féle is annyira minimális érzékenységnek tűnt.

Egyszerüen ,a vastagbelem felszálló ágát is meg kellett nézniük, az meg bizony egy pár kanyarral arrébb van.

A gyomortükrözés a vastagbéltükrözés után történt, na abból már semmire sem emlékszem. Nem fájt, még kellemetlen sem volt. Szóval, nem vészes ez az egész herce hurca bódításban egyáltalán nem.  Az altatás felesleges. Engem az elötte lévő kipucolás, valamint az hogy a vizsgálat alatt-után jött meg a menstruációm, sokkal jobban megviselt, úgyhogy legyengültem. Szerintem maga a viszgálat semmi-  DE jó helyre kell menni mindezért!!!! Nagyon fontos!!! ÉN tudok ajánlani is! Ne féljetek!

Az eredményemmel azonban már volt némi gondom, mert bár nem sokat találtak, gyulladást a nyombélben, meg itt ott, és egy olyan gyógyszert kaptam, amitől belázasodtam, kiütéses lettem, és most nem tudom mit évő legyek, ugyanis a dokim továbbra is azt tartja a legjobb megoldásnak. ÉN meg ugye bár most jobban vagyok, mégis azért én teljesen szeretnék meggyógyulni.

Diagnózisom egyébként: IBS volt, valamint reflux, valamint minimális gyulladás a nyombélben.

REmélem tudtam nektek segíteni.

Ha valakinek van tapasztalata a KLion tabletta szedésével valamint a rabyprex tabélettta szedésével kapcsolatban, kérem írjon nekem.

Köszönöm előre is.