Szia.
RUSSI vagyok nem ROSSI:):)
Audi Q7es, Subaru Impreza-hoz WRC 2001-es feliratos van (mondjuk egy fekete filccel kihuzod a WRC 2001feliratot), Porsche Cayenne S, Mitsubishi Lancer Evolution VI WRC (kettő is van az egyik vékonyabb betűs a másik vastagabb).Ezeket találtam.
Viszont a Volvo XC90 és az X5ös BMW talapzatát nem találom.Pedig világosan emlékszem rá hogy azt a Játékszigetben vettem és kis plexidobozos volt.Lehet hogy véletlenül muter kidobta.Én se tudom hova kerülhettek mivel emlékszem rá hogy itt a gép előtt csavaroztam le a kis járgányokat a talapzatrol és utána általában rögtön összerakom a plexirésszel és rakom fel a tv mellé a számitogép asztal tetejére.Ott most jelenleg is megvan a 24db de hogy azok a talapzatok hogy kerültek el onnan foggalmam sincs igy gyanitom hogy lehet hogy előmaradtak véletlenül itt a klaviatúra környékén mutert meg lehet hogy kidobta őket.
Oké nekem jo az hogyha a nem azonos tipusfeliratos talapzatokért plexivel 150 ugysem ebből tervezek meggazdagodni és max forditva rakod be hogy a felirat a fal felé essen.
Akkor tehát ha érdekelnek az alábbiak akkor a Q7, Subaru Impreza, Porsche Cayenne, Mitsubishi Lancer Evolution WRC, akkor ez igy 800Ft (4db) és azt mondtad 11 kell akkor a maradék az (7x150) 1050Ft tehát összesen 1850Ft.
Esetleg nem érdekelnek még 1:72es járgányok mert én szabadulnék tőlük viszont nem kell senkinek gyerekektől meg még igyis sajnálom.Azokat is adom akkor 200/db áron.
Twingo-s az lehet hogy majd lesz mivel tervezem kicsiben csak nemtudom hogy a börzéig-e vagy majdcsak utána mert most mindenre be van osztva a pénz.Majd meglátom.