lenatina Creative Commons License 2011.05.24 0 0 27644

Sziasztok,

tavaly cseréltük a házunkat és itt hagyták nekünk a medencét is. Vízforgató is volt hozzá, ami cirka 3 nap alatt tönkre is ment, és mivel volt elég kiadásunk a felújítással, úgy gondoltuk, hogy talán meglesz a medencénk nélküle is.

Mivel az egész medence kérdésben elég tájékozatlanok voltunk, így nagyon sokat szenvedtünk vele, sokszor bealgásodott, amit mindig slaggal tisztítottam ki, mondhatom, nem volt egy kellemes időtöltés.
Ma ismét felállítottuk, a tavalyi hozzávalók elfogytak, így vettem ph minuszt, klórt, és algaölőt, és egy porszívót hozzá, de most keringetőre megint nem futja sajnos.

Nagyon sokat visszaolvastam a fórumban, de mivel egy 4 éves gyereket nevelek majdnem egyedül(párom külföldön), ezért mégsem annyit, hogy választ találjak arra a kérdésre, hogy a vízforgató hiánya miatt lehetett tavaly annyi gondom a medivel, vagy a nem megfelelő vegyszer adagolás miatt?

Mindenképp szükséges hozzá ez a forgatás, vagy megúszhatjuk nélküle, ha jobban odafigyelek idén a mérésre?

A másik kérdésem az lenne, hogy olvastam, sokan használjátok ezt a buborékos fóliát? Mindenképp az a kék színű drága fólia kell hozzá? A sima egyszerű buborékos nem jó?

 

Ragasztás ügyben tudok segíteni, akinek gondjai vannak, ugyanis tavaly májusban vettünk egy kiskutyát, aki rendszeresen megrendezte a medencét, ha nincs 100 ragasztás a felfújhatós részén, akkor egy sem... Pattex Repair Extreme ami nagyon bevált, gyorsan köt és tartós is. A hozzá való foltot egyszer próbáltam, nagyon körülményes volt, és nem is volt sok hozzá, és mivel a kutya elég pici, alig észrevehető lukakat csinált, szabhatnám még mindig a foltokat fél cm-esre..:-)

üdv Tina