Virago_1000 Creative Commons License 2011.05.24 0 0 7364

Udv Urak!

Automon nehany helyi javitas szuksegeltetik majd. Csak annyit vettem eszre, hogy a festek repedt, es kicsit "buborekosodik" de ez a buborek nem nagy, csak inkabb hullamnak neveznem. Megpiszkaltam csavarhuzoval, es lejott a festek egy feltenyernyi darabon, tehat feltenyernyi darab feluleti rozsdas. Ez a hatso emelesi pontoknal van, de tenyled semmi komoly (?) hegeszteni tuti hogy nem kell.

 

kerdes 1, a javitasra sor kerul  kb 1 honap mulva, ahogy idom engedi. Jo otlet-e lekaparni a festeket - csak hogy lassam, mennyire kiterjedt a rozsda - vagy pedig jobb lett volna rajthagyni, varni es lekaparni akkor amikor javitva lesz.

Az en tudasom szerint jobb, ha szellozik, mint ha a festek alatt, elszigetelve a kulvilagtol dolgozik a rozsda, de javitsatok ki ha tevedek.

 

kerdes 2 - a javitas modjarol. Az evidens hogy letakaritom az osszes rozsdat, egeszen addig, amig tiszta femet nem talalok es korulotte is, aztan letisztitom, higitoval szabad? (mellette lesz a gyari festes). Aztan alapozom, alvazvedozom.

 

Johet szajbaragos magyarazat is, egy oregmercirol van szo egyebkent.