Törölt nick Creative Commons License 2011.05.19 0 0 151

Ne haragudj, de a jelek szerint tényleg nem értesz ehhez és szerintem kimondottan impozáns lenne, ha elfogadnád, hogy bizony ez egy olyan téma, amihez az itt írók egy része jobban ért.

 

Kezdjük azzal, hogy az általad írt jármüvekkel nem lehet összehasonlítani, hiszen más felépítésüek, másra, más körülmények között használják őket.(Pont olyan, mikor a WTC összeesküvést azzal bizonyítják, hogy más kigyulladt épület bezzeg nem dőlt le.) Gyanítom, hogy a balesetett szenvedett járműről nemsok ismereted van. Felépítés, súlypont, futómű, szerkezet, meg millió egyéb adat. Fogalmad nincs továbbá a baleset körülményeiről sem. 

Ennek ellenére meglehetősen határozott véleménnyel rendelkezel. És persze behozod a politikát is Szekerestől, a mit keresünk ottig, amik biztos nagy szerepet jétszottak a balesetben.

 

Sajnos balesetek vannak a világ legelitebb hadseregeiben is. Láttam én már Merkava 4-et dűnéről lebukfencezni, pedig az egy elég stabil jármű. És lőttek már rám véletlenül tiszti kurzuson, pedig ott aztán van fegyelem.

 

Mi értelme van elméleteket gyártani, mikor fogalmad nincs az egészről?

Semmit se tudunk, de azt igen, hogy biztos nincs úgy, ahogy mondják... Mire jó ez?

Előzmény: kátyja (134)