WriE01 Creative Commons License 2011.05.18 0 0 6873

Én most megmondom az őszintét!!!

 

Tök jó ez a közösség, de ezt nem is kell ecsetelnem. Viszont ez a fórum egy használhatatlan Xa*!

Én javaslom, hogy mielőtt újabb mérföldköveket tennénk le, keressünk egy jobb otthont az információknak.

Gyakorlatilag az elmúl tévekben hihetelen mennyiségű tapasztalat gyűlt össze a fejetekben, amit többnyire le is írtatok, de a gyakorlatban ez el is veszett a fórum többszáz oldala között. Lehetetlen egy korábban már leírt információt feleleveníteni és hasznosítani. 

Most Krulis leírt egy olyan receptet, amit szívesen kipróbálna valamennyiünk (előbb vagy utóbb). De ahhoz, hogy kéznél legyen, el kell mentenem magamnak, mert később elfelejtem, hogy ki írta, mit írt, mikor írt. 

Szóval értitek...

 

Javaslom, hogy mihamarabb keressünk egy olyan helyet, ahol a fórum tematikus és minden új kérdésnek lehet külön topicot nyitni, ahova lehet dokumentumokat feltölteni, wikipédiát szerkeszteni, és esetleg külön lehet választani a publikus és nem publikus információkat 

(Az sem baj, ha a fórum szervere nem tárol személyes adatokat).

Persze ezt lehet, hogy egybe kell kötni az egyesület megalakulásával, és akkor váltásnak mindjárt lenne apropója is. De a fő kérdés, hogy egyetértetek -e ezzel, és ha igen akkor kezdjük el átgondolni a lehetőségeket (meglévő szerverren tárhely használat, saját szerver, saját fórum üzemeltetés, stb stb...-természetesn elsősorban ingyenes vagy ahhoz konvergáló megoldásokat kell keresni).

 

Az egyesülethez mindenképp szükség lesz egy jó logóra is. Az ismeretségi körömben (barát/rokon) van több grafikus is, akikkel meg tudnám rajzoltatni, de a motívumokat együtt kellene megbeszélnünk. Erre ötleteljünk minél előbb, hogy a papírok beadására már meglegyen ez is.

 

 

Ezen kívül szeretnék megkapni minden képet ami a találkán készült. Jó lenne ennek is valami központi hely....