viztamas Creative Commons License 2011.05.18 0 0 6858

na végre van egy kis időm írni. kicsit meredek volt ez a péntek-szombat sörszakmailag. :))

 

én is nagyon jól éreztem magam, mint az előzőn is. de ez nem meglepő sztem.

 

nekem norbi söre ízlet a legjobban. ;) iszonyú jó főzetek voltak, őszintén mondom, hogy odaverte a főzdefeszt söreinek nagy részét (amiket én kóstoltam). na jó, a grabanc versenyképes volt. :) sajnos pár sörről lekéstem a saját hibámból. :(

 

én semmilyen képet nem kaptam senkitől! :(

 

a főzdefesztes kerekasztal beszélgetés felvételét sajnos elrontottam, az egész beszélgetés alatt nem vettem semmit sajnosm csak tartottam a diktafont. :) pedig akkor még sört sem ittam. szóval azt nem tudom prezentálni, de talán tonycaviár segíthet a dologban.

 

tudom, hogy a qbrew progit nézegettük, és annak a fordításáról beszéltünk, de mivel azt már nem fejlesztik, ezért a brewtarget nevezetű program fejlesztőjével vettem fel a kapcsolatot. a program keresztplatformosm nyílt forrású és a qbrewra épül. ma küldte meg a fejlesztő csóka a fordításhoz szükságes leírást. aki szeretne segíteni a fordításban, szóljon. nekem már most van egy csomó nehézségem. régebben volt egy 4 nyelvű sörös szakszótár. tud arról valaki valamit?

 

 

az egyesülethez szükséges a 10 alapítón kívül székhely, honlap (vagy ennek hiányában egy publikus felület a székhelyen, ahova a közérdekű adatokat ki lehet függeszteni), és a tisztségviselők megválasztása is szükséges. az alapszabályban meg kell határozni a célokat (ezeket érdemes lenne összeszedni), tagsági formákat, tagdíjat, meg sokminden mást is.

 

én is segítek, amiben tudok!