tgabor433 Creative Commons License 2011.05.17 0 0 395

Látom Forliról még nem írt senki, így írok saját tapasztalatomról.

Mivel olcsó Wizzair reptér, talán többennek is hasznos lesz.

 

Hotel Paradise Airport, Folri

http://www.hotelparadiseairport.com

Vigyázat: 2 objektuma van: a hotel a reptérnél, a motel a belvárosban van. Foglalásnál legyünk résen, hogy melyikbe is foglalunk éppen. A booking.com-on a motelre a melléképület szó utal, a büféreggelis szoba viszont a reptéri épületet jelenti.

 

1.: a szálloda a reptérnél

Modern szálloda, a későn érkező wizzair utasok kellemes fogadója.

Új épület, modern berendezéssel, nagy zuhanykabinnal. :-) A TV-nél sok csatorna ingyenes, de vigyázzunk a gombokkal, mert ha a fizetős adásra kapcsolunk, akkor levehetik a számláról a díját. Légkondi van. Internet kábelen van, fél óra elvileg ingyenes, kicsit jópofizni kellett érte a recepcióssal. A szobai hűtőben 1-1 ásványvíz ingyenes, a többihez józan fapados utazó nem nyúl hozzá.

A reggeli is bőséges (svédasztal =  büféreggeli van), bár állítólag aki később megy, annak valamiből már nem jut, mert nem töltenek mindent újra. A reggeli minőségéről annyit, hogy... nem rossz, de volt pár kaja a svédasztalon, amit másnapi szállásunkhoz viszonyítva utólag azt mondom, hogy nem volt valami hűdefinom (pl. volt gyümölcssaláta, meg müzli, de nem volt valami nagy eresztés).

 

2.: a motel a belvárosban

Ide este jóformán csak taxival jut be az ember. A motel bár "jobb helyen van", hátránya, hogy állítólag ott nem jár reggeli a szobához, és talán egyáltalán nem is kérhető.

 

FORLI BUSZMENETREND:

http://www.atr.fc.it/

Kezelés: "Partenza da" (indulás) --írd be--> Aeroporto

"Arrivo a" (érkezés) --írd be--> Stazione FS Forli

---> Calcola, ha jó emgállóként ismerte fel ---> Cerca ---> láthatjuk a járaokat

A risualto successivora kattintva később buszokat is mutat, a dettaglio tuttora kattintva pedig lent részletezi az összes átszálló kapcsolatot.