Millerntor Creative Commons License 2011.05.15 0 0 245

Sajnos az utolsó meccsünkön sem sikerült pontot szerezni mégis azt mondom ennél szebben nem távozhattunk volna a másodosztályba.

A Bayern meccs után a szurkolók ujra bebizonyították hogy Németország legjobb szurkolótáborával rendelkeznek.

Lehet hogy a dortmundiak, schalkésok is hangos és jó szurkolótábor de az biztos hogy a Pauli szurkolói szeretik a legjobban a csapatukat a ligában.

Schalkét amikor 5-0-ra verték Lauternben a szurkolók háttal ugráltak a pályának és szinte minden meccs után rendesen megkapták a magukét a játékosok.

De Lauternben és Frankfurtban is hasonló a helyzet. A kölni szurkolók az "agyonverünk benneteket ha kiestek" mottóval vágtak neki a véghajrának és tegnap a wolfsburgi szurkolók sem éppen tudták türtöztetni az indulataikat amikor kiesésre álltak.

Mi meg 8-1-re kikapunk otthon a Bayerntől és mecs végén úgy vonul le a csapat mintha Német Bajnokok lettek volna. Vastaps. És ezt nem ugy kell elképzelni hogy páran maradnak meccs után és páran tapsolnak hanem hogy az egész stadion tapsol és énekli a You"ll Never Walk Alone-t.

Már az egy fantasztikus jelenet volt amikor 5-0-nál Eger fejesénél ugyanolyan volt a gólöröm mintha egy átlagos meccsen esett volna csak azzal a különbséggel hogy persze tombolni senki nem tombolt. Annyira még a Pauli szurkolóknak sem nagy a "Selbstironie"-juk. :) De mindenki tapsolt mosolygott és lengette a sálakat zászlókat.

Teljesen mindegy hogy a másod vagy az első osztályban játszik a csapatunk.

És aki azt hiszi hogy ezt az elkeseredés mondatja velem az téved. Tényleg midegy.

Mi szeretjük a csapatunkat!

 

És a végére egy igazi Paulis mondás: Die Liebe kennt keine Liga! :) <3

Előzmény: papec (244)