Adott esetben en hiaba jelentgettem fel oket, azt allitottak, hogy az elozo evi fogyasztasom alapjan becsultek, azaz szabalyosan. Azert nem mentem bele a csetepateba, mert elozo evben adott idoszakban volt ne'mi penzzavarunk, es konkretan "ugyesen" diktaltam... csusztattam egy reszet kesobbre, azaz pont kb. a vizsgalt idoszakba januarbol. Mindemellett tokeletesen meg vagyok rola gyozodve, hogy me'g ahhoz kepest is tulszamlaztak.
Azt mondta az En.Hiv. ugyfelszolgos, hogy ha megmondja a Tigaz, hogy melyik fogy. csoport vagyok (nagyon nehez lehet, futes+hmv+fozes szerintem az alap), akkor ok meg tudjak mondani, hogy hogyan kell becsulniuk az eves fogyasztasbol. De arra mar nem emlekszem (esetleg keress vissza mit irtam anno, 2 eve tortent), hogy az alapjan kell-e nekik, vagy tavalyi fogy. alapjan, mert megvolt hogy mikor melyik. Arrol me'g lehet szo, hogy az adott szolgaltatonal atlagos fogy. alapjan becsultek, marmint azzal kijohet es azt most kiderult, hogy jegyzik, de az nonszensz.
www.eh.gov.hu, ok voltak azt hiszem azok, akik erdemi intezkedest csak papiron ajanlva, adoszammal-miegymassal (lehet, hogy szem.ig.szam volt) ellatott papirlevelre inditottak meg, addig csak eldiskuraltunk...