sörgyári megálló Creative Commons License 2011.05.07 0 0 1752

spaceface

Épp, hogy a reklám helye! :)  Nem kell sok pénzeket kifizetni ám TV reklámért. Aki olvassa ezeket a hozzászólásokat vagy nyitott szemmel jár, az mások tapasztalataitól indítattva választ - jelen esetben - bankot. Ahogy similis is írta, nyitott is a Reiffeisennél egy számlát, és a hasonló dolgokat onnan fizeti. Én is igy teszek ( vagy a Citibanknál, majd látom)! 

Készpénzeseknél a QBE elvileg előleget fizet, tehát - elvileg - utána még jöhet lóvé. Ha ez a charge back tényleg járható út (azért várjuk meg a véglegesítést) akkor a későbbiekben érdemes kártyával fizetni az utazásokat!

Apropo! Próbáltam beszerezni kártya szabályzatot, hogy tisztában legyünk a későbbiekben, hogy bizonyos esetekben mit tehetünk, hogyan kell eljárni, mik a jogaink. Csak angol nyelvűt találtam, de mivel nem felső fokon beszélem a nyelvet, a szakmai szakzsargonhoz meg végképp semmi közöm, így nem lettem okosabb. Tud valaki magyar nyelvű szabályzatról?

Én ugyan nem erről a fórumról értesültem a charge back lehetőségéről, de annyira hihetelennek tűnt az egész, hogy egy darabig hezitáltam rajta, és lehet, hogy el se indítottam volna, ha nem olvasom a hozzászólásokat.

És itt szeretném - gondolom mindannyiunk nevében írhatom - elmondani, hogy milyen hálásak vagyunk Kennynek, aki ezt az egészet elindította és segített abban, hogy esélyt kapjunk pénzünk visszaszerzéséhez. Sok-sok köszönet érte!

 

Előzmény: spaceface (1748)