.ETNA. Creative Commons License 2011.05.07 0 0 3671

Hát lehet:-) De, hogy másnak is van ilyen problémája az tuti, csak max. nem járnak ide (vagy nem mostanság) fórumozni! Annak, hogy nem tudtunk (akik elolvastuk a hsz-ed) mit mondani, NEM a közömbösség az oka, hanem az, hogy - gondolom - nem ismerjük a betegséged és butaságokat, vagy a netről ollózott "jó tanácsokat" meg mi a fenének írnánk? Gondolom amúgy sem erre vagy kíváncsi... ez amúgy ki is derült.

 

Talán annyit tudok javasolni, amit egyébként sokan csinálnak, hogy beírják baloldalon a keresésbe, hogy pl. pitvarfibrilláció.... beállítják, hogy hol keressen, pl. "gyorskeresés innen", topicok között, vagy hozzászólások között ... rányomnak egy OK-t .... és a kiadott találatok alapján indulnak tovább.

 

Pl. közvetlenül küldenek egy mailt annak, aki ilyesmiről írt, feltéve, hogy publikus az email címe (hátha mostanság nem jár már ide, de attól még emailben szívesen válaszol). Katt rá a nicknévre.... kijön az adatlap és ott, ha azt látod, hogy "küld", akkor mehet is a mail. Bocsi, ha magadtól is tudtad, de láttam, hogy csak nem olyan régen kezdél ide írni (6 hsz), ezért inkább leírtam, hogy hogyan tudod megállapítani, hogy publikus-e valakinek az email címe.

 

Az is könnyen lehet, hogy más - szintén szívbetegségekkel foglalkozó - topicban nagyobb az "élet".

 

Megnéztem, igaz csak "rohamtempóban", próbaképpen. Hát leginkább ezt a topicot ajánlotta, de azonnal kiadott vagy 19 db korábbi (2009-2008 stb.) hszt a 3330-as hozzászólástól "lefelé". Ezek leginkább BFeri, csuangce és Sandy girl nicnevű fórumtársaink beszélgetései, szintén pitvarfibrilláció ügyben.

Előzmény: Fekete bárány 43 (3670)