Maccskacico Creative Commons License 2011.05.06 0 0 157

Ahhoz valami rendkívüli dolognak kellene történni. Legfőbb részese volt annak, hogy most ezt kell tenni. Csak az fogja visszasírni, aki semmi mással nem foglalkozik, csak azzal, hogy akkor neki ennyi jutott, most meg annyi.

 

Ez igy nem igaz. A fidesz hatalamas kampánnyal elhitette ezt az emberek nagy részével.

Ráadásul jó pár mszp-s a kezükre is játszott a nyilvánvaló lopásaikkal. 

Az mszp egyszerűen egy folyamat részeként nem javitott a helyzeten, hanem valamennyit rontott, pont úgy mint az előtte levők. 

 

Legfőbb részese volt annak, hogy most ezt kell tenni.

 

Ez is csak egy fidesz propaganda. Nem kellene ezt tenni, sőt ezt nem szabadna tenni, mert amit most ők művelnek az az ország végét jelenti. Rá fog jönni mindenki nagyon hamar, de mégis későn. Ezt helyrehozni már nem fogja tudni senki. Még csak visszaállitani se az eredeti szar állapotot.

Ezért esélyes a fidesz 20 éves hatalma, mert nem lesz aki azt a romhalmazt majd bevállalja, még egyéni érdekből sem, hiszen a fidesz ezt is, meg az esetleges minimális javitási lehetőset is elvette. Meg azért sem, mert olyan erős hatalmat épitenek ki, hogy nem fog senki merni még csak megszólalni se. 

 

Csodálkozom, hogy sokan még mindig nem látják a vészjósló jeleket.

A munkavállalók kiszolgáltatottá tétele, a tanulatlanság ösztönzése, az egyházak hatalmának és befolyásának növelése, a gazdaság leépitése, a szociális vivmányok egyre erőteljesebb csökkentése, végül megszüntetése. Kivétel a szaporodás ösztönzése, mert ugye sok rabszolgára lesz szükség. 

 

Mondanám, hogy gondolkodjatok, de gyanitom nem fogtok. Meg aztán azért se nagyon mondom, mert talán már most is késő. 

 

Előzmény: Vasgerinc (154)