sörgyári megálló Creative Commons License 2011.05.04 0 0 1731

Amamasik: Nekem az Erste az számlámon egyértelműen jelezte, hogy előzetes jóváírásról van szó. A levél ezután érkezett kb. 1 héttel. 

Similis: Már én is majdnem feladtam a levelet, de most úgy gondolom, hogy megvárom amíg lezárják, és csak aztán adom fel. Ha és amennyiben a biztosító addig elutalja nekem a pénzt, az ügy lezárása után visszautalom. Most jobban belemélyedve úgy tűnik, hogy a készpénzes fizetőknek a bizosító által visszafizetendő (remélhetőleg) előleg nem függ a charge back összegétől. Nyilván nem nyerészkedni akarok, csak a pénzemet visszakapni, ha lehet. Mindemelett gondolom nem csak én nem tudom, hogy mit tegyek, a biztosító meg a bankok csak rájönnek hogy saját farkába harapó kígyó esete forog fenn és valamit kitalálnak. Én mindenestre bízom benne. Akikkel én  eddig beszéltem a biztosító vagy a bank részéről, mindenki nagyon kedves és segítőkész volt.

Barnamacika: Szereintem tök mindegy, hogy levetted a számládról a pénzt, úgyis visszaterhelik. Ha meg nem tudják levonni, megéri nekik ez az összeg, hogy behajtsák. Akkor még talán fájóbb visszafizetni. De reménykedjünk, hogy minden ok lesz. Végül is a dolgok eddig jól haladnak, már ami a kártyás fizetősöket illeti.  Persze a  többieknek is jó lenne, ha a lehető legtöbbet tuzdnák kihozni belőle.