Törölt nick Creative Commons License 2011.04.29 0 0 942

Semmiféle gyógyszert nem szedtem be, amit felírtak a kórházban. Ment a kukába az összes recept.

Negatív lett az összes leletem, mégis felírtak gyógyszereket (röhej)

A javulást csak a cérnabeültetéses akupunktúrának és magamnak köszönhetem.

Ha lehetőséged van rá, akkor próbáld meg, de nagyon figyelj oda, hogy kihez mész, mert van olyan aki azt mondja a telefonba, hogy 12 ezer Ft egy kezelés, de amikor ott vagy 30 ezer lesz a 12-ből és 2 kezelés közben kitalál olyan f@szságokat, hogy kell a gyógymaszírozás is 8 ezerért. Mi a büdös francnak kell a masszázs(?!) nem a derekam ment ki és nem kupiba vágytam. Nem értettem..., pontosabban értettem.

Mondja azt, hogy 30 vagy 40 ezer és akkor kifizetem, mert bízom a kezelésben és a tapasztalatában, de így echte hülyének nézik az embert.

Tudod, ha beteg az ember, akkor kapaszkodik mindenbe, mégha tudja, hogy lehúzzák akkor is, mert gyógyulni akar, meg itt nem küldhetem el a 3.14-csába, mert kiszolgáltatott vagyok.

 

Ahogy gyógyultam, úgy b@sztam fel az agyam, hogy hülyének néz és levesz és elkezdtem keresni olyan orvosokat, akik alkalmazzák ezt a gyógymódot és a neten találtam egy magánrendelőt és március eleje óta oda járok. Itt valóban 14 ezer a kezelés, nem találnak ki semmi ákom-bákomot, mész 3 hetente kezelésre és 14 ezer amikor fizetsz, akkor is.

Nem tudom, meg nem is érdekel, hogy hogyan, de tényleg sokan meggyógyulnak ennek a módszer segítségével, persze van akinek ez sem nyújt segítséget, de meg kell próbálni, ha van rá lehetőséged.

A hallásom 90%-ig visszajött és a zúgás pedig nagyon halk lett, vannak olyan pillanatok, percek, órák, amikor észre sem veszem.

Ha kell privátba megküldöm a címet.

Jobbulást kívánok!

 

Előzmény: pintyö (941)