bodo.barna Creative Commons License 2011.04.25 0 0 79

http://kertgaleria.hu/

 

Engedjétek meg , hogy bemutassam új honlapomat, amivel most lettem készen. Még folyamatosan bővíteni szeretném, vannak ötleteim, de most jutottam el arra a pontra, hogy ki merjem hirdetni a nyilvánosság előtt. Még vannak aprócska hibák, de ahhoz képest, hogy mennyit kijavítottám már ezek már csak valóban apróságok....

Az oldal lényege az, hogy mindenki saját galériát hozhat létre magának, ahol a saját kedve szerint rendezgetheti a kertjéről, növényeiről, készített fényképeket.


Szóval, az inspirált az oldal elkészítésében, hogy bár vannak oldalak, meg fórumok, ahova képeket lehet feltölteni, de ezeknél általában "elvesznek" a feltöltött képek a sok hozzászólás, valamint a többi kép között.


A másik dolog meg ami miatt elhatároztam még tavaly, hogy egyszer majd csinálok egy ilyen oldalt, az az volt, hogy a számítógépen szanaszét voltak a kertes fényképeim. Mindig csináltam pár képet, elmentettem valahova, aztán idővel elfelejtődött. Így egy kis káosz alakult ki. Dvd-k a szekrényekben, a gépen a könyvtár struktúra szanaszét.... Viszont, ha készítek pár fényképet, megfelelő helyre feltöltöm és logikusan elrendezem, akkor bármikor bárkinek meg tudom mutatni a kertet/növényeket.


De van egy harmadik dolog is : egy ilyen képgaléria által majd folyamatosan nyomon lehet követni az egyes növények fejlődését.

Remélem megtetszik minél több embernek a weblap és használni is fogják/fogjátok.
Köszönöm a figyelmet!

üdv: Barna