japantanar Creative Commons License 2011.04.22 0 0 347

Igen, valóban nem írtam legalább 3 napja, de lehet, hogy van az több is... Én nem a neten élek, bocs.

Ami a felajánlást illeti, az még továbbra is él, de azért azt tisztázzuk: én csak azért javasoltam ezt a megoldást, hogy egy egyszerű, kezdőknek való fajhozz juss. hidd el, nem szokás ingyen osztogatni állatokat, vagy ha tudsz ilyet, szólj nekem is. :) Más fajt nem tudok felajánlani ingyen, egyelőre még pénzért sem.(Idolomantis diabolica, hymenopus coronatus... hát ezek valóban nem olcsó, és nem könnyen tartható fajok. Én is elég sokat áldoztam rájuk, de a hobbi már csak ilyen.)

Arra meg végképp nincs időm, hogy regényeket írjak olyan dolgokról, amik a neten megtalálhatók.Tessék keresni, olvasni, tájékozódni.

Ami a telefonszámomat és címemet illeti. ide biztosan nem fogom kiírni:(( Őszintén szólva kicsit attól is tartok, hogy privátban megadjam, mert attól félek, állandó telefonügyeletet kellene tartanom.

Először beszéld meg édesapáddal, hajlandó-e a fuvarra, hogy átvegyétek az állatokat. Ha igen, akkor megbeszélünk egy találkozóhelyet, és időpontot. (Az esetemben a találkahely Budapesten a Kisföldalatti (M1, sárgametró) Mexikói úti végállomása, ott van parkoló stb.) ha ez nem megy, akkor végső esetben hajlandó vagyok postán elküldeni, de ebben az esetben a rizikó a iéd, hogy útközben elpusztulnak (Adok/ küldök több darabot is...)

Amúgy nekem erre tényleg nincs sok időm...