Fradista Utazó Creative Commons License 2011.04.19 0 0 1570

Kicsit csalódott vagyok, mert nagyon reméltem (pláne az utolsó összetartás után), hogy Pados Móni bent lesz a keretben, aztán végül (ha jól látom) ő az egyetlen, akit még ez után raktak ki. Annyiban megértem, hogy Hornyák Dodó valóban jobb nála, ez kétségtelen.

Nem könnyű válogatni, mert nagyon kevés az olyan játékos, akivel kapcsolatban nem nagyon merülhet fel kétely, hogy ott a helye, és van több kimaradó, aki akár ott is lehetne. De összességében jónak látom a keretet, a legtöbb ponton egyetértek vele. Elsőre simán rámondtam, hogy nálam Zsigmond Vivi kerettag lenne, de nehéz megmondani, hogy ki helyett...

Szerintem összesen három ember helye megkérdőjelezhetetlen, ez Such Nelly, Hornyák Dóra és Palkó Fruzsina.

Irányító poszton látom a leginkább problémásnak most a keretet. Kopecz jó, és remélhetjük, hogy fejben is végig rendben lesz, de Kovács Gréta nem egészszéges, nincs igazán jó formában. Én Pados Mónit irányítóban játszattam volna a felkészülés alatt, és benn is tartottam volna a keretben, Gréti helyett. Aztán lehet, hogy az élet rámcáfol, és Gréti hoza majd a meccseket (itt nyilván Kopecz lesz a kezdő azért).