Az előbb azt írtam, hogy kaptam egy csomó számlát. Ugyanis Párom szüleinek is mi finanszírozzuk a kábeltévét, de ott csak analóg szolgáltatás van, nem is szokott a számlával baj lenni.
Gondoltam én kis naív.
Mivel mindig rendszeresen fizettünk, nem kaptunk sose reklamáló levelet, a számlán szereplő összeg se változott soha - nem úgy mint a digitális számlánkon.
A Fájber itt még nagyobbat alkotott, itt már 6 azaz hat forint hátralékot sózott a Júpíszí nyakába, akik tőlem szeretnék ezt megkapni.
(sajnos ez a fotó kicsit életlen lett, de remélem azé' látszik a lényeg.)
Kapott-e még valaki ilyen egetverő tartozásról fizetési felszólítást új szolgáltatójától?
Egy biztos. Nem lopta be rögtön a szívembe magát a Júpíszi. A boxot nem kaptam meg ígérete szerint, valamint kicsinyes csekkekkel háborgat. Amikor nekem semmi tartozásom nem volt a Fájber felé. A Fájbernél már nem tudok reklamálni, mert a budafoki ügyfélszolgálati irodát bezárták, a Júpíszíhez nem fogok elmenni, mert messze vannak.
Van egy kis remény, mostanában a T-Com optikai kábelt vezet be az utcánkban és a környéken, állítólag nyárra adják át a kábelrendszert, és majd azon csupa jó dolgok lesznek. Akkor fogok majd egy újabb szolgáltatóra megharagudni.