ghepard Creative Commons License 2011.04.14 0 0 1182

Darkduck, egyetértek hozzászólásaiddal. Én is akartam ma reggel válaszolni Joy egyik másik hsz-ra, de megtetted majd ugyanazon a fonalon, mint én akartam. A gyógyszerekről érdemes elolvasni az említett könyvet (tegnap tettem be), fejbevágó.

 

Ez a placebo, tehát a test belső reakciói működnek már millió éveken át. Tehát már jóval de jóval azelőtt, mielőtt egyáltalán volt orvoslás, orvos, gyógyszer stb. Ezek annyira működnek, hogy még rákból is ki lehet teljesen gyógyulni mindenféle gyógyszer, orvos, sugárkezelés, kemoterápia (ez felér istenitélettel, meg lehet kérdezni azokat, akik átmennek rajta) nélkül. Több mint száz ilyen eset is an. Vannak orvosok akik utánajártak ezen eseteknek és találtak közös nevezőt. Lehet érdemes volna elolvasni, hogy miért másztak ki ezek az emberek ilyen nehéz betegségből.

 

A baj csak az, hogy az emberek nem törődnek magukkal. Nem érdekli Őket, hogy hogyan is működik a test, hogyan reagál erre arra stb.  Hogyan működnek a gyógyszerek, ha tudná, lehet minden igyekezete azon volna, hogy ne kelljen bevenni...... Többet törődik az autójával, kutyájával, szomszédjával, házával stb.... mint saját maga állapotával....... Aztán csodálkozik, hogy nem tudja mi a baja és mitől.........