pumukli48 Creative Commons License 2011.04.13 0 0 11453

Ditty73, aranyos vagy, hogy érdeklődsz

Pumukli alapjábavéve jól van. De mégsem olyan, mint volt, és sajnos attól félek már soha nem lesz olyan.

Az, hogy a fejét, ha felemeli ferdén tartja, még nem lenne baj, de a korábbi kedves szokásait elfelejtette. Talán még mindig szédül? bizonytalan? nem tudom. Régen körbe-körbe rohant függőlegesen az ágakon, a ketrec plafonján. Mióta beteg volt, lent a ketrec aljában köröz, vagy csak maga körül bepörög, vagy ide-oda rohangál lent. Mást nem csinál.

Ha kiengedjük, a szőnyegen rohan ide-oda, max a diványra megy fel, sehova máshova - ahova korábban felmászott - és nem talál vissza a ketrecébe. Nagyon körülményes visszavezényelni, mert vagy letesszük a földre a ketrecet (ami egyébként egy asztalon áll) és akkor sem biztos, hogy visszamegy, csak nagy nehezen, nagy sokára, vagy egy tálcát veszünk és valami finomságot teszünk rá, és akkor TALÁN rámászik, és azzal be tudjuk tessékelni a ketrecébe. Ennek következtében most már csak heti 3-4 alkalommal van kiengedve.

Én azt hiszem, hogy a tájékozódási képességét is elvesztette a betegségkor. Nagyon kis aranyos, de mégsem olyan, mint volt. Ránk EGYÁLTALÁN nem mászik fel, mint korábban.

Késő este szoktam simizni, amikor már félálomban van és nem tud elmenekülni :)

Hát így vagyunk mostanában

Előzmény: Ditty73 (11451)