Igen, ha megnézzük anno volt több utcai verseny, főleg az USA-ban. Long Beach, Detroit, Las Vegas stb..... De valamelyik futam 1 alkalmat élt meg. :-) Mindenestre még mindig jobb volt mint Bahrein meg a többi számítógéppel tervezett Tilke pálya.
Bizony, én is hallottam az 1400 lovas legendát. Állítólag azzal a sor4-es BMW Turboval ( a papagáj színű géppel ) nem tudom ki, de olyan időt ment a régebbi sikános Monzában, hogy nem tudták megdönteni. De én úgy tudom hogy az ennyire bikára felcsavart motorokat csak kvalifikáción használták, futamon nem. Ott 1000 lóerő körüliek voltak. :-) De semmi biztos adatot nem tudok, van ezer féle legenda.
Az új turbós motorok miatt aggódnak többen, mármint hogy hangra sem lesznek olyanok mint a mostani V8, pedig már ezek sem nagy durranások. Ha más nem lehet, én kiegyeznék a V10-esekben, azok is tudták a 950-1000 lovat, meg legalább mentek is. Más volt....... Szajkózzák itt a költségcsökkentést, errefel mekkora idióta fejlesztéseket meg szabályokat hoznak.