Tibbe Creative Commons License 2011.04.11 0 0 29887

Az MKSZ Országos Terrier Klub 2011.05.07.-én (szombat) Budapest, Népliget Strázsa kutyakiképző iskola területén CAC kutyakiállítást rendez minden FCI által elismert kutyafajta részére. 
A kiállításon a CAC és Klubgyőztes cím az alábbi fajtákra kerül kiadásra . 
FCI III. fajtacsoport (terrierek)
FCI X. fajtacsoport, kivéve magyar agár,
harlequin és party uszkár ( FCI által el nem ismert többszínű) 
biewer és biró és goldust yorkshíre terrier (FCI által el nem ismert többszínű) 
schnauzer és pincher 
amerikai bulldog,
berni pásztorkutya
francia pásztorkutyák
A kiállításon FCI által elismert fajta FCI származási lappal , az el nem ismert fajták a megbízott szervezet származási lapjával nevezhetők. Nem nevezhetők a 64/1998 (XII. 31.) FVM rendelet 3.§ (5) szerinti ebek.
HOBBY kategóriába nevezhetők törzskönyv nélküli , ivartalanított, vagy más okból a fenti kategóriákban nem indítható egyedek .
A kiállításon fajtanélküli egyedek is indulhatnak külön kategóriába. Nevezési feltételek megtekinthetők : http://mksz1987.freeweb.hu/
A nevezési díjat az alábbi bankszámlára kérjük befizetni! 
OTP Bank 11712004-20234131, számlatulajdonos : Országos Terrier Klub Első nevezési határidő: 2011 április 7. Második nevezési határidő : 2011 április 27. 
Nevezési díj:
I. határidő II. határidő
Első kutya 4000 ft. 5000 ft.
Többi kutya 3500 ft. 4500 ft.
Veterán, bébi, kölyök 2500 ft. 5000 ft.
Fajta nélküli és hobbi kategóriájú kutyák az I. határidőben 25%-os díjkedvezménnyel nevezhetők .Magyar fajták az I. határidőben 50%-os díjkedvezménnyel nevezhetők (több kutya nevezése esetén is az alapdíj 50%-a fizetendő). 
Több kutya nevezésekor a kedvezménnyel nevezhető kutya nem vehető figyelembe első kutyaként. 
A KEDVEZMÉNYEK MINDEN ESETBEN AZ ALAPDÍJBÓL SZÁMOLANDÓK ÉS KIZÁRÓLAG AZ I. HATÁRIDŐBEN BEÉRKEZŐ NEVEZÉSEKRE VONATKOZNAK. II. HATÁRIDŐBEN KIZÁRÓLAG AZ ÁLTALÁNOS DÍJTÉTEL MEGFIZETÉSÉVEL LEHET NEVEZNI. 

 
Nevezési cím: Országos Terrier Klub 1245 Budapest Pf.: 1151
ONLINE nevezés: http://kutyakiallitas.hu (Nagyon fontos pontosan feltüntetni, melyik kiállításra szól a nevezés)Faxon: 061-283-6545
Csak a nevezési határidőig beérkezett és befizetett nevezéseket fogadjuk el!Bármilyen nevezési lap megfelel, de kérjük feltüntetni a telefon és az e-mail elérhetőségeket. Minden nevezés mellé kérjük mellékelni: a származási lap másolatát, a munka és champion bizonyítvány másolatát, tagsági igazolvány másolatát (MKSZ tagszervezet, MEOE , v. MEOE jogi személy.) Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Kérjük a kiállítókat, hogy a befizetés minden alkalommal a tulajdonos neve alatt történjen. Nevezési díjat nem térítünk vissza. Belépéskor a kutyák oltási bizonyítványát, valamint a befizetési bizonylat eredeti példányát fel kell mutatni. A kutyák által okozott, minden néven nevezendő kárért a tulajdonos tartozik felelősséggel.
A nevezési lap beküldésével a kiállító felhatalmazza a rendezőt, hogy a katalógusban az itt feltüntetett adatokat szerepeltesse. Aki e-mail címet adott és nem szeretné, ha további értesítéseket, vagy hírlevelet kapna, az feltétlenül jelezze, hogy e-mail címe semmilyen nyilvántartásba nem vehető fel.  
Tervezett bírói lista
FCI I.
Muzslai Péter: Angol pásztor 
Tátrai Péter :Svájci fehér, német juhászkutya, Beauceron, Briard, Bouvier: 
Gröschl Ferenc :Tervueren, Groenandael
Horváth Imre Magyar Fajták és a többi FCI I. 
 
FCI II: 
Dr.Pozsonyi Anikó :Schnauzer, Pincher
Tátrai Péter: Boxer, Rottweiler
Papp János: FCI II. többi
 
FCI III. (VÁLTOZÁS) 
Dr. Pozsonyi Anikó rövidlábú terrierek  :
Horváth Imre hosszúlábú és bulltípusú terrierek (kivéve: Yorkshire terrier,Biewer és Biro yorkie, goldust Amerikai Staffordshíre Terrier , 
 
Medvéné B. Regina:Yorkshire terrier,biewer biro yorkie , goldust yorkie
Vasszi Zoltán:  Amerikai staffordshire terrier


 
FCI IV: 
Horváth Imre
 
FCI V. 
Dr.Pozsonyi Anikó
 
FCI VI. 
Tátrai Péter 
 
FCI VII. 
Németh Zsolt szetter 
Horváth Imre a többit
 
FCI VIII: 
Dr.Pozsonyi Anikó
 
FCI IX: 
Gröschl Ferenc
 
FCI X. 
Tesic Djordje
El nem ism. színű uszkárok:
Gröschl Ferenc
Amerikai bulldog: 
Jenei Attila 
Fajtanélküli:
Németh Zsolt