Dangerous.cc Creative Commons License 2011.04.10 0 0 1426

Eladó! Áron alul!

Kazincbarcikához közel Múcsony község központjában (Alberttelepen) az önkormányzat szomszédságában, csendes lakókörnyezetben a Népkert úton 2 emeleti, 1+1 félszobás 36 m2-es társasházi téglalakás sürgősen eladó.

(Aggteleki Nemzeti Park a közelben)

Az ingatlan belterének jellemzése
Az ingatlan jó állapotú, fa/szén fűtéses (kandalló). A szobák parkettázottak, egybenyílóak de külön-külön is megközelíthetőek. A konyha a lakás méreteihez képest nagyméretű, 1.7 m-ig csempézett + tapétázott, világos. A konyhaszekrény egyedien kialakított de itt található egy beépített szekrény is. A fürdőszoba és a WC közös helyiségben, hagyományos szaniterekkel szerelve, a falakon 1,7 m-ig csempe. A meleg vizet villanybojler biztosítja. A lakás nyílászárói hőszigeteltek, (műanyagból készültek) 1 éve lettek cserélve. A bejárati ajtón biztonsági zár és biztonsági hevederzár.

Az ingatlan környezetének jellemzése
Az épület jó közlekedési adottságokkal rendelkező, csendes, rendezett környéken gépjárművel és gyalogosan is könnyen megközelíthető részen található. A lépcsőház karban tartott, tiszta, zárt, kapukód rendszeres.
Parkolás az utcában vagy a ház melletti parkolóban lehetséges. Pár percnyire élelmiszerbolt, zöldséges, virágbolt, háziorvosi rendelő (fogászat és orvosi ügyelet is), benzinkút, cukrászda, fagyizó, piactér, ATM, gyógyszertár, művelődési ház, fodrászat, kozmetika, játék-ajándék bolt, festék és barkácsbolt, buszmegálló, iskola, óvoda, rendőrség, mező, önkormányzat és játszótér mind megtalálható. Ideális kisgyermekes családoknak, pároknak, egyedülálló személynek, idősebb korosztálynak akik csendes, nyugodt de mégis jól megközelíthető helyre vágynak. Alacsony rezsi, jó és fiatalos lakóközösség!

Alberttelep: Múcsonyhoz tartozik. Régen téglagyár működött Alberttelepen, majd bánya, ami az 1990-es évek elején bezárt.
Látnivalók: Ruszin múzeum, Arborétum, Tájház,

Egyéb információ
15-20 km-es körzetben található az Aggteleki Nemzeti Park.
Befektetésnek is kiváló!!! Jó levegő, gyönyörű táj!
A lakás megfelel, fodrászat, kozmetika, iroda és egyéb üzlet kialakítására is!


A környék munkalehetőségek terén megfelelő !!!

 

 

Nagyon sürgős!