sakknagymester Creative Commons License 2011.04.10 0 0 414

Én is úgy vélem, hogy egy cikkért nem érheti retorzió. Bár ahogy mostanában menenka dolgok a Fórumon.. :o( Kérdzte a nyitó, hogy mi lehet a baj?

Igen, én is úgy látom:

gond van a moderálás menete, elvei és végrehajtása körül. Hiszen bárkit bármikor kitehetnek úgy, hogy nem is tud róla ill. nem tudja megvédeni magát-inkorrekt az eljárás.

Sajátságos, hogy többezres hozzászólással rendelkező nickeket néhány száz hsz-szel rendelkező moderátorok utasíthatnak, ill. törölhetenek. Ugyan mi az , amit ők tudnak,néhány száz beírással a hátuk mögött, amit tapasztaltabb fórumozók nem? Miért nincs nevük, arcuk ezeknek az embereknek? Miért nincs felelősségük?

Próbálja "védeni" a Fórumot -nem is tudom mitől - a moderatúra, miközben a valós világban emberek megalázása folyik, dojcstomik szennyezik szellemi környezetünket büntetlenül.  Nem tudom, az Index vezetői és a moderátorok mit szólnának, ha hasonló módon zajlalnának az igazságszolgáltatás eljárásai. Van egy bíró- csak úgy (tárgyalás és bizonyítás nélkül) kivonná őket a forgalomból? Nem hiszem , hogy szeretnék.  Mi sems zeretjük ezt a mentalitást a Fórumon. Teljesen megváltozott és nem scak a hangnem miatt, hanem a moderatúra viselkedés, eljárása és hangneme miatt.

 

Remélem, lesz, aki a hszt-t elolvassa és nem a bántást, hanem pont a féltést, a jobbító szándékot olvassa ki belőle.

Előzmény: Kilroy (410)