WriE01 Creative Commons License 2011.04.09 0 0 6364

Hahaa, én már a 2.-án palackozott sörömet se tudom csak nézegetni :)

Az előző olyan kevés lett, hogy azzal nagyon spórolok. Az új pedig igazán érdekes ízeket produkál.

Valószínű azért, mert csak aroma komlóval készült. Nem tudom elmondani, mit érzek, de boltiban ilyet még nem tapasztaltam. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy egy hónap múlva mit változik. Persze ez már csak jobb lehet.

 

Legközelebb szeretnék egy nagyon könnyű nyári sört az asszonykámnak. Olyan 2-3%os citromos jellegűt. Valahogy úgy képzelem, hogy csinálok egy klassz világosat, amit a komlózásnál kettészedek, és az egyiket saját izlésnek megfelelően, a másikat az előbbiek szerint csinálnám.

 

Ha esetleg van javaslatotok ez ügyben szívesen veszem.

Előzmény: Dobic74 (6363)