Gyöször Creative Commons License 2011.04.08 0 0 1091

Talajlazító az ami altalajlazító? 3-5 ilyen hosszanti csík, vagy mi volt ott a nyomban? Nem értek az erdőgazdálkodáshoz :) Így látatlanból gondolom jó móka volt, ha benned is ilyen mély nyomott hagyott :))

Tegnap én is kihuzigáltam a fészerből a kicsike nyóccázast, csontkovácsom engedett 10 perc motorozást. Az előkészület kb 1 óra volt, motort gondosan bemelegítettem középsztenderen (amit útálok, meg egyébként nem csinálnám de most fontos volt), hogy ne azzal teljen el az örökkévalóságnak nem igazán nevezhető drága 10 perc, hogy motort melegítek :) Beöltöztem gondosan és megfogadtam, hogy nagyon óvatosan, mert ugye kb 1 éve nem motoroztam, azt se tudom merre van az eleje, mit jelent az hogy fék, meg hol találom. Ez az óvatosság működött kb 10 méterig, aztán borult minden elmélet. Kicsit prüntyögtem földúton is. Tök jó volt. Elviekben most 2 napot minyimum várni kell, meglátjuk mi lesz, kb semmi és remélem is, aztán mehet 20 perc :)

Amúgy ilyen vicces ez, mert közben a TZ-4Kval túrom a földet, permetezek, kézi rotát még épp el sikerült kerülni, de ami késik az nem múlik. De úgy vagyok vele, hogy ami utolsó csepp energiát a WC-n erőlködéstől vonok el azt inkább a melóra költöm nem hülyékedem el holmi fölösleges motorozásokkal :))

Előzmény: endrebá (1090)