kurdilaci Creative Commons License 2011.04.05 0 0 13015

Bombabának igaza van:Ha többet akarsz tudni a kákiszilváról,akkor nézd meg a "Nálunk is termő új gyümölcsök",vagy a "Fagytűrő déligyümölcsök" topikban.Itt csak gyorsan annyit róla,hogy sürgősen ültesd ki,lehetőleg meleg,szélvédett fekvésbe,épülethez közel.Első évben locsolgatni kell,s télen takarni a törzsét,mert elfagyhat.Ha két méter magas,akkor már jövőre akár virágozhat is.A licopersicon paradicsomhoz hasonló alakú és színű termései csak az utóérlelés után válnak élvezhetővé,a csersav csak akkor bomlik le  belőlük.Puha és áttetsző lesz a gyümölcs állaga teljes beéréskor.A licopersicon közepes,vagy inkább gyengébb fagytűrésű a nálunk forgalomban levő kákifajták között.

Előzmény: mediterránkert (12994)