nem ellenség Creative Commons License 2011.04.05 0 0 21823

Ezek a fiúk engem is ignorálnak - és ez szívük joga, de sosem voltak velem udvariatlanok vagy durvák! Ahogy láttam, veled sem.

 

Nem képmutatók: még csak nem is nyüzsögnek, nem mutogatják magukat.

 

Tapintatosan figyelmeztettek téged, hogy a jelek szerint pszichotikus tüneteket mutatnak a megnyilatkozásaid. Ez nem szégyen: genetika, biofizika és biokémia. Bár nem vagyok a farmakológia lelkes híve, és a pszichiátriával szemben is vannak fenntartásaim, olykor indokolt a segítségükre hagyatkozni. Jó lenne kialakítanod magadban egy "egészséges" betegségtudatot, (ez az első lépés a gyógyulás útján!), és felkeresni egy affektológust. Sajnos egy bizonyos pszichés determináltág ennek lehetőségét erősen korlátozza. Ha mégis túljutnál ezen az akadályon, akkor sokat tudnának segíteni az életminőségeden. (Készíts egy döntési diagramot: mit veszíthetsz - mit nyerhetsz? Jelen informáltságom és ismereteim szerint: Te nem sokat veszíthetsz, ellenben rengeteget nyerhetsz.)

 

A diszkréciót valószínűleg ők is szívesen vennék a részedről.

 

Jelen állapotodban a veled való kommunikációt magam sem vállalnám, de azt örömmel hallanám, hogy orvosi segítséget kértél. Ha így történne, akkor - ideális esetben - néhány hónapon belül döbbenten olvasnád vissza hozzászólásaidat, és nagyon hálás lennél ennek a topiknak...