Krampulák Creative Commons License 2011.04.01 0 0 8779

Nincs ez igazán átgondolva. "A tartós foglalkoztatás gondok miatt pedig az állástalan kerületi lakosokat kézbesítőként fogják alkalmazni." - írod. És mi lesz, ha megkezdődik az évi 100.000 - illetve a késés miatt mostantól már évi 110.000 - új munkahely megteremtése? Ha két-három év múlva itt mindenki dolgozni fog, akkor ki a franc fogja az öntömjént kihordani a házakba?

Írod továbbá: "... melyeket már nem tudnak kézbesíteni, mert mire megszületik az ítélet, az illető lakását már elárverezték." És szerinted az a nyomorult - az addigra sima munkanélküliből immár hajléktalanná lett polgár - fogja majd a lapokkal együtt volt lakóházába minimálbérét kivinni a kerületi lappal együtt az önkormányzat határozatát, hirdetményeit? Jó esetben netán épp azt, amelyben a saját végrehajtásáról, kilakoltatásáról értesítik a nagyérdeműt? Nem elég életszerű ez. Inkább: TÖBB VERSENYZONGORÁT A KERÜLETI MUNKANÉLKÜLIEKNEK!IS.

Végül azt írod: "helyi újságok". Szerintem csak egy van. A Helyi Téma, a beleölt kerületi milliók, és a lap közepén található négyoldalas behúzás ellenére nem helyi. Ahány buidapesti kerület, annyiszor másként "helyi" ez a négy oldal.