goped.hu Creative Commons License 2011.03.29 0 0 433

Sziasztok!

 

A roller ügyem még mindig nem oldódott meg.

Elvittem egy motorokat javító mühelybe, kicserélték a benzincsövet, mert a 2 éves állásban, kikristályosodott a falára a szmötyi.

Sajnos a műhely kapujáig sem jutottam el vele, így visszavittem. Némi próbálkozás tisztítás? után jobb lett, de le-le állogat. Ez a műhelyes dolog így annyiba is maradt.

Most erőt vettem magamon szétborítottam. A tartályban lévő benzinszűrő tele volt sárgás kristálydarabokkal, így kicseréltem, bíztam benne, hogy jó lesz. Sajnos nem lett jó. Ha rajta állok megy de sehol a lóerő, ha leszállok járó motor mellett azon nyomban leáll.

Valakinek valami tipp?

A motorműhelyes ember esküszik, hogy kitakarította a porlasztót. ( most az következik)

Mikor megvettem (január), ment mint a vesztés.  Telefonon egyeztettem a tulajjal, hogy ha meleg vagy langyos lesz a motor mikor találkozunk, meg sem nézem. Jég hideg volt, mikor kivette a csomagtartóból, tehát nem buherálva volt.

A gép mint írtam zsír új, csak nem használták (falu), viszont benne volt a benzin sajnos.

Benzinnel együtt állt 3 évet, majd tavaly nyáron mentek vele néhány kört. Ezután ismét csak letették, nem lett leeesztve belőle a benya.

 

 

Kedves Morbid25!

 

Ha jót akarsz akkor Goped.

Nekem ez a 3. 

1, sport használtan vettem nem kicsit volt széthajtva, tömítéseknél folyt a fekete égett olaj, nem csináltam vele semmit, ment 2 évet télen-nyáron és úgy is adtam el, azóta is használják

Mikor bevittem egy szerelőhöz, hogy adjon bele dalékot és kérdeztem, hogy hogyan viseljem gondját, azt mondta, hogy "ó ez egy japán motor, sose fog tönkre menni! csak olaj legyen bekeverve a benzinbe."

2, GRT 46i újonnan vettem, én bontottam ki a dobozt. szép is jó is, de nagy, 1 éven keresztül nem hoztam le az emeletről, mert macerás a 35 kg jával

3, sport ez használt, de kb 1 km van benne, gyári lakkozás a deknin, és mindenütt. 8,5 kg mindenhová jön velem megint, ha végre beindul... :)

 

Csak a kiskerekűt lehet "mindenhova" magaddal vinni, nem kell erőfeszítés, kb. annyi mint egy 17" laptopot cipelnél laptoptáskástól.

 

Aki keres, és ilyen cipőben jár mind átnézi a kínálatot. 

Kínait ne vegyél, csak a bajod lesz vele, de ha nem hiszed, akkor próbáld ki a magad kárán.

(az email címemből senki ne következtessen holmi részrehajlásra, haszonra, de minden account amit próbáltam foglalt volt)

 

Ha állatkodni kell, akkor mindegy mit veszel.

Ha kvázi munkaeszköz, akkor a kicsit preferáld.

 

Az hogy minden tescos fűkaszán ilyen motor lenne nem egészen helytálló....

 

A kínaiakról annyit, hogy 1 USD ért kínálják az ebay.com-on, mert megveszik, hurrá olcsóbb mint a saját hazánk terméke, aztán 1 kör után irány az ebay. Vadonat újakat lehet taláni a potom-potomáért....

 

Hajrá!

 

 

 

 

 

 

Előzmény: mOrBiD25 (432)