Üdvözlök mindenkit!
Én egy kérdéssel fordulnék a tisztelt fórumozókhoz!
Törzsgyökeres földi vagyok, és van egy tinédzser fiam, aki jobb híján szabadidejének zömét a számítógép előtt tölti. Gondolom, hogy mostanság ezzel nincs egyedül.
Ennek azonban nem örülök, hiszen tudom, hogy van,-volna neki bőven mozgásigénye de!!!
Sajnos szeretett kis falumban mint sok más is a sportolási lehetőség is haldoklik. Nem úgy mint anno amikor nem kis eredményekkel büszkélkedő kézi, avagy változó eredményeket produkáló foci csapatunk is volt. Anno sokan látogattuk mind két pályát, rendszeresen edzésekre jártunk hiszen volt mindég aki ezt kézben tartotta.
Ma ez már nem, illetve nem rendszerességgel működik.
Kérdésem ezzel kapcsolatosan az lenne, hogy tudtok-e a közelben erre megoldást, illetve van e arról információtok, hogy helyi szinten szerveznek-e valamilyen sportolási lehetőséget. Én konkrétan a focira gondoltam, de jobb híján más is érdekel.
Ui:
Örülök, hogy az idősebb korosztály szabadidőprogramja maximálisan megoldott, és kiemelt figyelmet élvez, de azon a véleményen vagyok, hogy a fiatalság iránti passzivitás a falunak folyamatos elöregedését, avagy hosszútávon (a helyiek!!!) drasztikus lélekszám csökkenését okozza.