74007
2011.03.21
|
|
0 0
8950
|
Sziaszok! Régen jártam erre, mostanában sok a dolog...Gordonnal is. Sétálunk az utolsó oltások óta rendszeresen, most hogy lassan javul az idő, megpróbálkoztunk a pelusról való leszoktatással. Arra már rájött, hogy jó, ha a fűbe pisil, de a nagydolog már nem ilyen egyértelmű....eleve sokat kell jönni-menni, míg rájön az ihlet...de az még ok, majd alakul (remélem legalábbis, mert azért munka meg ovi előtt nem igazán érünk rá, órákat sétafikálni). Ami aggaszt, és nem találtam még rá megoldást, az a szőre a séta után.... irtó mocskosan jövünk fel, Gordi már ugrik egyedül a kádba, mert tudja, hogy csutakolás jön. Általában teljes alvízmosás történik, ami egyrészt sok idő (naponta 5x nem tudom megtenni), másrészt féltem Gordit is, nehogy baja legyen a bőrének... Ti hogy csináljátok? Már arra is gondoltam, hogy rövidre vágatom a szőrét, de az meg nagyon nem westies. Az erkélyen is elgondolkodtam, mert elég nagy, simán kirakhatnám a pelust, hogy odaszokjon, de ugye nemsokára már felemeli a lábát pisi közben.... :-( Szóval várom a tanácsokat a "lakásos westietartóktól". Köszi. |
|