Ilona1969 Creative Commons License 2011.03.21 0 0 251

Az az iagzság, hogy nehéz vitatkozni arral amit írtál, legalábbis ami a marketing részét illeti a dolognak - teljesen világos, hogy azoknak a száma akik megvesznek mondjuk egy-két kötetet a teljes sorozatból messze nem éri el azokét akik mondjuk beruháznak egy ilyen könyvsorozatra.

 

Aki tényleg el akar olvasni egy jó regényt, az sosem fog ennyire nagykereskedelmi hozzáállással közelíteni a megváráslásához.

 

Ha egy jó regényt akarok elolvasni nyilván nem nagykereskedelmi hozzáállással fogok választani, hanem megnézem, hogy kik? és miért? ajánlják azt, azonban továbbra is úgy gondolom, hogy ha mondjuk valaki arra vetemedik, hogy ilyen-olyan okokból legyen a polcán egy egységes életműsorozat az egyik kedvenc írójától, akkor azért az anyagiak igenis számítanak.

 

Nem mindegy, hogy a könyvesboltban egyenként megveszed a Kráter könyveit 50000ért vagy ugyanezt 30 valamennyiért máshol egy egységes formába rendezve megszerezheted.

 

De ha csak önálló kötetenként számolok: a Kráternél 1800ft alatt nem találsz keménykötésű kötetet, itt pedig - legalábbis ha jól értem egységes az áruk, és valamivel olcsóbb is.

 

http://www.dunakiado.hu/index.php?render=wassalbert

 

Mi pedig az irodalmi értéket jelenti: az, hogy vannak akiket érdekel Wass Albert mint író, nem jelenti azt, hogy számukra Wass Albert az EGYETLEN, legalábbis számomra nem, nem tisztelem vagy szeretem kevésbé Márait vagy Krúdyt, Jókait...Egyszerűen arról van szó, hogy tetszik és érdekel az ő által leírt világ - a tájleírásai...

 

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (250)