Ha Alhambraba foglalsz a neten akkor tuti be is mész, csak azzal lehet baj, hogy mikorra foglalod a Naszrid Palota-ba,( mert akkor már oda is bemész ugye?).Azt pontosan ki kell kalkulálnod, mert ha késel mondjuk fél órát, beengednek, de ha sokan vannak aznap akkor tuti nem.miaxxxxx nek és családjának szerencséje volt, de ha kifogsz egy olyan fasiszta faszt, mint mi egyszer, akkor ugrott a buli.illetve rá kell beszélni, ha nem akar beengedni, hogy engedjen be.Persze beenged, csak nem mindegy, hogy mikor.
A szállodai foglalás mehet neten nyugodtan.A szoba akkor is olyan amilyen.Sosem fogod a valódit látni.Ebben járta vagyok, csak azért mondom ;).Az épp beesel-lel az a baj, hogy sanszos, hogy csak a magasabb árfekvésűbe eshetsz be ilyen nagy hévvvel., ahol még szoba is lesz.Erről majd később.Sok olyan dolog van amit tudni kell ha tengerparti kecód van.Nekem sajnos volt 2 is, de most hála istennek bő 150 métere vagyok tőle.A szoba és a netes fotók nem mindig ugyan azok.Néha jobb, néha roszabb.Ezt tapasztalatből tudom, és senkinek nem hizsem az ellenkezőjét.Én is csináltam promofotókat már, tudom hogy csinálják a szobáknál.De aránylag fedi a valóságot.Csótánytől ne tarts.Nem lesz.Ezeken a helyeken figyelnek rá.Ha meg van kivered a hepajt, ingyen napot kérsz, meg vagdalózol ezzel azzal, aztán béke.Áttesznek valahova.gondolom.Nekem sosem volt ilyen.A leírásoknak ne higyj.A felét szerkesztik, a másik felét, meg az is írhatja aki ott sem volt.Ennyi :):):)
Búvárkodhatsz is.Nem tudom mennyi, mert legutób sem sikerólt fényt derítenem rá.Biztos, ha nagyon rámennék meglenne az infó, de csak emiatt nem kezdek el kajtatni.Ha belefutok a boltba akkor beegyek, megkérdem mi hogy megy, de ha nem baj ezért nem megyek el.Ha itt vagy flyer-en rajta van hol lehet érdeklődni.Akkor abban segítek, ha kell.
Telszámom meg ha talpraesett vagy megtalálod. :):)Az adataim publikusak de inkább mailen keress meg ha kérhetem.És ne köszöd meg minden hsz végén, nem kell :)Elég egyszer is, és tudomásul vettem.Segítek, illetve adom az infót amit tudok.