Tőr a Szívbe Creative Commons License 2011.03.14 0 0 7868

Jó Szerencsét!

  Ezúton szeretnélek tájékoztatni, illetve meghívni a március 23.-a szerdától, hetente megrendezésre kerülő hagyománytörténeti előadássorozatra. Az első előadás a miskolci diáktársaságokról fog szólni, ennek érdekében 15-20 társasággal vettük fel, vagy igyekszünk felvenni a kapcsolatot Csillés és NótaroCK urakkal.

 

DVR, CK, Borsodi Homályos, Acélvárosi Burschok, Anzug, Bursch Brigád, Bányarém, Arany Bányamécs, Kohász Akadémisták Köre, BAK-elit, Lajhárok, Korhely BT, JÖBE, ISzIK BT, MABAT, Mfakt, Miskolci Szalamandrák, Kígyótestvérek

Ha valakit kihagytam volna a felsorolásból, vagy még nem találtam volna meg a kapcsolatot és szeretne megnyilvánulni a diáktársadalmunk előtt, attól bocsánatot kérek. Kérem, hogy észrevételeiteket osszátok meg velem itt, facebookon, iwiwen, vagy a Cantusok Körének honlapján a Miskolci Egyetemen belül nyitott hagyománytörténeti előadássorozat Miskolcon topicban.

 

 Teljes programtervvel még nem tudok szolgálni, a tervezett 5-6 előadásból eddig 3 áll készülőben, a hátralévők témája, pedig attól függ, hogy a vendégelőadók közül, kinek van lehetősége arra, hogy megossza velünk tudását.

 

 

Köszönettel,

Bajtai Gábor a. Tőr a Szívbe