wog33 Creative Commons License 2011.03.14 0 0 2270

Szia,

igen, feltétlenül kell végzettség: el kell végezni az adott ügynökség tanfolyamát, ahová folyékony angol nélkül eleve fel sem vesznek... Ez már az állásinterjún úgyis ki fog derülni, mennyire elég nekik a tudásod. A tanfolyam vizsgákkal zárul, és utána lehet elkezdeni dolgozni. Ez a live-out munkára is igaz.

Persze, biztos van 1-2 magánbeteg Gumtree-n, itt-ott, aki nem kér papírt, de ez ritka, meg senki nem akar egy vadidegen magyart az utcáról, akinek még ilyesmi végzettsége sincs...

Fizetés általában 3-400 font per hét. Tudom, hogy nem tűnik nagyon soknak, de az a lényeg, hogy ez szinte teljesen megtakarítható.

De ennek ám az ára is megvan, ezt átgondoltad? :( Én biztos, hogy soha többé nem csinálnám ezt. Inkább keresek szarabbul.

Meg abban se érdemes reménykedni, hogy "úgyse kell mindig mindenkihez felkelni éjszaka" - de igen :( Akihez nem kell éjszaka állandóan felkelni, az nem bérel live-in ápolót, pontosabban: hivatalból nem is jogosult rá. És a szó szerinti éjjel-nappali készenlétben, szabadnap nélkül, irgalmatlanul ki lehet készülni.

Én inkább nem akarnék semmit se nevesíteni, Google-ba be kell írni, hogy carer agency, és ki fog adni ezer találatot. Én is így keresek.

 

Előzmény: BangkokMM (2269)