jacint53 Creative Commons License 2011.03.13 0 0 390

Az alábbi történet elgondolkodtató .

"Nos, én 13 évig 67%-os rokkant nyugdíjas voltam.
Összervezeti egészségkárosodásom van, nagyon sokféle betegséggel.
Az évek során állapotom folyamatosan rosszabbodott, ennek ellenére az I. és II. foku orvosi bizottság 4o%-ot adott 2009.novemberben történő felülvizsgálaton.
Nem nyugodtam bele az ítéletükbe, és fellebbeztem a Munkaügyi Bíróságra.
2010.január 7-től 2011. február 18-ig tartott a per, amelyben még két orvosszakértőt bevont a bíróság is, és a végeredmény 56% lett.
Visszakaptam tehát a rokkant nyugdíjamat, amit máig sem hiszek el, mert határozat még nem jött, csak a bíróságon mondta ki a bíró az itéletet.
Iszonyatos sok megaláztatáson mentem keresztül, lelkileg, idegileg kikészültem, depressziós lettem, mindkét vesémben vesefunkció szükületem lett, tehát borzasztó árat fizettem a sikerért.
Amikor most 18-án kimondták az ítéletet lerogytam a székra, és úgy vezettek ki a teremből annyira rosszul voltam.
Örülnöm kellene, de nem tudok, mert most a veséim miatt kórházban vagyok, állandóan romlik az állapotom.
Azt mondta a bíró, hogy fél év múlva adhatok be állapot rosszabbodásit, most pihenjek, nyugodjak meg, hisz megnyertem a pert.
Olyan hihetetlen az egész, nem tudom elhinni, hogy sikerült 16 hónap keserves kínlódása után. Nagyon belefáradtam,
de azt tanácsolom szívből minden beteg társamnak ennek ellenére, hogy ne nyugodjanak bele az orszi alul értékelésébe, és fellebbezzék meg.
Az igaz, hogy hosszú, nagyon hosszú menet lesz mint ahogy fent már irtam nekem 16 hónap volt, de van esély rá, hogy vissza kapjátok amit elvettek tőletek.
A bíróságtól kirendelt első szakértő nekem 53%-ot adott, a második szakértő 56%-ot. Ekkor mondta a biró hogy ezen már nincs mit tárgyalni, és a tárgyalóban lévő 5 ember akik a nyufi, és az orszi emberei voltak is beleeggyeztek a bíróság döntésébe.
Ha segíteni tudok bárkinek is, kérem írjon és megírom az apróbb részleteket hogy miként zajlik a tárgyalás, mire készüljön fel ha el akarja kezdeni a pert."