Kedves Galagonya bohóc!
Nem állt szándékomban lebagatelizálni az Ön szolgáltatását, biztos vagyok benne, hogy profi munkát végez. Azt hiszem nem is vagyunk egymásnak konkurenciái, hiszen teljesen más programokat nyújtunk a gyerekeknek.
Mi egy animátor cég vagyunk, animátorokat képzünk ki és színvonalas, összetett programcsomagokat kínálunk. Főleg aktív csapatjátékok keretein belül. A bohócjelmezzel nem kívánunk a bohócok közé beállni, versenyezni meg főleg nem akarunk.
Mi nem bohócműsorokat adunk, és a lufihajtogatás sem a fő profilunk. Csak egy animációs elem, amit a gyerekek szívesen fogadnak.
Diplomákkal én is rendelkezem, három nyelven beszélek folyékonyan, és több éven keresztül dolgoztam vezető animátorként luxusszállodákban külföldön.
Megnevezni nem akartam szülinapi zsúrszervezőket, akik jobban tennék, ha kicsit magukba néznének, hiszen nem is ez volt a cél.
Hanem a szülök felvilágosítása azért, hogy értékeljék azokat a szervezőket, akik jól végzik a munkájukat, és ne tévesszék össze az alacsony színvonalat a profi szolgáltatással.
Szóval sok sikert kívánok az Ön munkájához is, talán még szükségem lehet egy jó bohócra a jövőben, és ha úgy hozza a sors, még előfordulhat, hogy együtt is dolgozunk.;)
Emi gyerekzsúr szervező animátor