kramdi Creative Commons License 2011.03.12 0 0 3074

Sziasztok!

 

- GPS  Jól sikerült a kutakaja ízre, állagra (mondjuk a rizs lehetett volna jobb is, ekkora adagot nem szoktam főzni:)

Nekem a csomagolással volt problémám, minden apró dobozt felhasználtam, de most már a képet látva legközelebb profi leszek.

 

Megfogadtam a tanácsotokat, megpróbáltam a nagybátyámmal "összebarátkoztatni " a Fickót. Az első 10 percben majd meg süketültünk, próbáltam befogni a csőrét, én voltam a leg idegesebb, bár próbáltam nyugodt maradni. Később alábbhagyott az ugatás, de szünetekkel azért jelezte, hogy ott van. Ha nem mozdult meg a nagybátyám, már csöndes időszakok is voltak, de minden mozdulatra ugatás. Ez már akkor is nagy előrelépés, hogy egy légtérben voltunk.

 

- NCSK Nagyon irígyellek, hogy ilyen összhangban vagy a kutlyáddal, amit a galambos esetről meséltél, így visszafogta magát, hogy ne rohanjon utánuk! Én póráz nélkül ki sem merem vinni Fickót. Nálunk a fő ellenség a macska, ha elengedném szerintem többet nem is látnám viszont.

 

- Osztin Hihetetlen ez a kép, nagyon édesek így együtt, ennek a kutyának birka türelme van.

 

 

Érdekelne a véleményetek, hérfőn tervezünk egy kb 20 km-es túrát a Börzsönyben, nagyon szívesen elvinném a Fickót is, csak nem tudom, hogy egy tacskó a pici lábaival tud-e ennyit menni? Ha van hasonló tapasztalatotok írjátok meg légyszi.