csengevagyok Creative Commons License 2011.03.08 0 0 38983

A kovetkezo kerdessel fordulok hozzatok: R szilvesterkor ejjel is nappal is egy csapasra tiszta lett (hosszas es utolagosan foloslegesnek tuno eroltetes utan), januarban volt talan ket baleset nappal, februarban semmi. Most ketszer bepisilt hajnalban, nagyon bunbano volt es csalodott onmagaban ezert nem csinaltam belole botranyt csak megbeszeltem vele h szoljon es rogton kipattanok az agybol es segitek neki.

 

A bebiszitter akinel napkozben van jelzi h nala nem szokott szolni csak forog korbe mig a neni meg nem kerdi h kell-e menni a vecere. Ritkan szokott a neninel kakalni. Itthon mindig szol, megy onalloan a wc fele. Errefel tegnap a neninel a teraszon bekakalt es bepisilt es jelezte a neninek h most o eppen kakal. A neni jol leszidta es arra kert h a szulok is hevesen ellenezzek h legyunk egy velemenyen. R tegnap megigerte h tobbet nem fog a bugyiba kakalni. Es a napokban tobbszor szolt h nem akar a nenihez menni es sir amikor reggel viszem.

 

En meg mindig azt tartom h nem kell tul nagy port kavarni es eleg h arra fektetjuk a hangsulyt h megigerte h tobbet nem csinalja. Arra gondolok h vegulis egy-egy baleset idonkent belefer (emlekszem anno magamra) es arra is emlekszem h altalaban minel jobban szekalnak annal kevesebb kedvem van kozremukodni.

 

Ti mit szoltok hozza?