Dewey Readmore Books Creative Commons License 2011.03.02 0 0 301

Szia Vinyó!

 

Attól tartok, én kevesebb infót tudok neked mondani, mint a többiek, akik a fórumra szoktak írni (de biztos rég tévedtek erre, hiszen jó ideje nincs már új bejegyzés), mert ritkábban tartózkodunk a Vigóban. De ha végigolvasod a bejegyzéseket a költözködések (tehát kb. tavaly augusztus) óta, viszonylag reális képet lehet alkotni.

Arról sem tudok teljesen hitelesen beszámolni, mennyire jó a hangszigetelés, mert közvetlen szomszéd nincs vagy még nem költözött be. Viszont mindig megdöbbent, hogy viszonylag mennyire csendes a ház a méretéhez, a lakások számához képest (ahol egyébként lakunk, az egy háromlakásos társasház, amely a földszinti család dübörgésétől hangos reggeltől estig...nekem mindig úgy tűnik, hogy itt ahhoz képest mennyei a nyugalom - vagy csak egész jó a hangszigetelés).

A lakással általánosságban elégedettek vagyunk, bár az esetleges hibák (nálunk egyelőre nem tűnnek túl nagynak szerencsére) javítását nem kapkodják el. Mi szeretjük, nem bántuk meg a vételt :) Ha szeretnétek ideköltözni, használd ki a válság miatti kényszert, próbálj alkudni! Sok szerencsét!

Előzmény: Vinyó (300)