Sharky#54
2011.02.24
|
|
0 0
4528
|
Természetesen a Bajai lányokat is szívesen látjuk!
Tisztelt Csapatvezetők, Játékosok! Miután beszéltem pár emberrel a következő összesítésre jutottam:
4 db 1 napos kupát szeretnénk rendezni női csapatok számára. Bármilyen női csapat nevezhet, az elsődleges cél játéklehetőség biztosítása azok számára, akiknek véget ért a bajnokság, vagy az utánpótlás kötelezettség ill. egyéb okok miatt nem vállalták az indulást a bajnokságban. Régi csapatok jelentkezését is várjuk! Külön öröm lenne újra a Debrecen, Szolnok, Szombathely, Triton csapatok ellen pályára lépni. A kupákra külön-külön is lehet nevezni, minden kupának saját rendszere és helyezései is vannak és egy összesített állás is lesz. A kuparendszerek minden játéknap előtt a nevezések függvényében kerülnek megbeszélésre és kiírásra. A rendezésre lehet pályázni minden indulónak. Felmerülő költségek: - utazást mindenki magának fizeti - bírók nincsenek, egymásnak fújunk a fair play szabályai szerint - teremköltségeket elosztva az adott kupára nevezett csapatok között. Célok: - régi csapatok ösztökélése az újrakezdésre - hobbitársaságoknak játéklehetőség biztosítása - játéklehetőség biztosítása azoknak akiknek véget ért a bajnokság - a női Floorball élet fellendítése - a női Floorball társadalom összehozása - új játékosok bevonása a női Floorballba A kupanapok tervezett időpontjai: Március 19-20 Április 2-3 Április 9-10 vagy 16-17 Május7-8 Értelem szerűen próbáljuk arra a játéknapra tenni a mérkőzéseket(tehát 1 napos rendezvényekről van szó), amik a legjobbak a csapatoknak, a versenynaptárat igyekeztem figyelembe venni. Kérnék mindenkit, hogy amennyiben tud olyat akit érdekelne, juttassa el ezt a levelet azoknak a lányoknak, csapatvezetőknek is! ui: bármilyen észrevételt, óhajt, sóhajt, panaszt, kérést örömmel fogadok! Köszönöm! Pap Zoltán Kálmán Neumann FSE Női Edző 06 20 777 45 41
|
|