alibiman Creative Commons License 2011.02.21 0 0 23816

Huh, na akkor sorban.

 

Az MK4 sokkal-sokkal gyorsabb, fényévnyi a különbség. Meg ugye egy DVD-n fenn van Európa. Az MK3 is kipurcan, még hamarabb, mint az MK4. az enyém is szarakodott kicsit, és úgy voltam vele, akkor, ha már úgyis költeni kell rá, akkor inkább csere MK4-re. Ha az ebay-en vásárolsz, akkor pontosan annyi kockázatot vállalsz, mint én. Ezt neked kell eldöntened.

 

Km. A BMW rendszerében csak kb. 2006-ig tudsz visszanézni egy kocsit. Előtte nem tárolták az adatokat. Én nem a bácsikára gyanakodnék, hanem az 1. tulajra. Hidd el, hogy német nem vesz dízelt 150-200 ezer km-re. Hacsak nem ezt 3 év alatt akarja abszolválni. A sofőrülésed az elmondásod szerint keményen árulkodó. Az enyémnél 270 ezer után nem nagyon tért el a többitől. Talán picit fényesebb volt, de ennyi. Mondom, még megvan, gyere el, mutatok egy ülést, amiben garantáltan 270 ezer van. :-) De vannak nagyon jó módszerek, amivel jól megállítható egy kocsi futásteljesítménye. De én ezzel nem foglalkoznék a helyedben, mert a futóműre úgyis kell költeni, meg fűtéscsapra, stb, stb, stb.. :-) Tökmindegy, hogy 200, vagy 300. ha megvetted a kocsit, és tényleg elégedett akarsz lenni vele, alsó hangon rádobc 5 kilót, a másik 5-öt kicsit később. :-))) Ez most egy gonosz kacaj volt (vagy sátáni???) Az itt írogató cartársak elmondhatják neked, hogy éves szinte egy millával lehet számolni. HA HASZÁLOD! Az nem számít, hogy émn mennyit költök, mert az irracionális, mi több, szürrealisztikus, már gyógyszert szedek rá, vagy ellene.

 

Mind a 4, minden ismerősöm kocsijánál. Ez típushiba lehet. Egy ajtó alsó hangon 160 ropi. Én kicsit nyugtalanul alszom ,hogy mijafaszt kezdjek vele, de ha nagyon megharagszom veszek négy ajtót. Engem az zavar, hogy nem akarom telibe fényeztetni a kocsit, mert négy ajtó cserénél, már ezt nem lehet megúszni. De az is lehet, hogy keresek valami ügyes lakatost, aki csak ajtósarkokat javítja meg, és akkor szépen össze lehet ködölni, így van Karesz? nemtom...

 

Amennyit (és főleg amerre) én járok ezzel a kocsival, akár fatuskó is lehetne a lengéscsillapító helyén. Nem igazán érdekel a hasznossága, a gyűjtés, az már igen, a birtoklási vágy, egy gombbal több a középső konzolon. Meg egy probléma megoldása. Nem tudom világos-e mire utalok? :-)))))

Előzmény: E38 (23811)