BPI-772 Creative Commons License 2011.02.21 0 0 233

BX 5976-nak ! (lezárt topic 245313-ra válaszolva)

 

Na drága barátom, most én is azt mondom hogy: ELÉG!!

 

Jó lenne ha elgondolkodnál egy két dolgon:

 

-  A legújabb topicösszevonási ötlet (megint) a tied volt! Egy másik grémiumi taggal, volt egy levélváltásom, azt irta hogy tud a dologról ELVIEKBEN, de gyakorlatilag nem foglalkozott még vele, te intézel mindent. Nem miattam jutottunk idáig, ahol most topog a fórum. Tény az, hogy jó lett volna ha meg van szűrve a topic, de a mostani helyzet szerinted jó ??

A fórumban írtad, forduljunk a modi topichoz: "Talán a moderátori szoba csak felesleges hülyeségek beírására vonatkozik? Szerintem cipőt a cipőboltból, topikösszevonással és hozzászólási jogokkal a moderátorokat keressétek."  (245269 hsz)

Megtettük, egy páran , a végeredmény tegnap látható volt, senki sem tudott egy darabig írni.

 

A moderátori tevékenységekről egyetértünk, de ez már más tészta...

 

"Valamint jelzem BPI-772 topiktársnak valamint mindenkinek, hogy 2010 Július 6.-án lett először elküldve a topiktagok listája a moderátorok felé, majd elküldtem 2010 Szeptember 7-én, majd 2010. November 16-án, majd miután fórummotorcsere volt elküldtem újram, 2011. Február 12-én a topiktagok névsorát.

Tehát fél év alatt elküldtem 4x a listát, mellyel egyik moderátor sem foglalkozott. Ennél többet mit tudnék tenni. Olvasóként várom a hozzászólásokat."

 

A bkv buszairól emaicire küldött levelemből idéznék neked egy mondatot:

 

"Ha benézel a közl. mod. topicba. válasz nélkül leszarnak mindenkit, hogy ki mit kérdez, vagy mit kér ? Gondolj bele mióta húzódik, ez a topic lezárás is, még valamikor tavaly merült fel az 5let....."

Ezek után irsz be, személyesen nekem címezve megjegyzést, miközben előzőleg ezt írtam neked én is.

 

 

"Olvasóként várom a hozzászólásokat."

 

Irsz megint egy személyeskedő hozzászólást, aminek semmi alapja. Utána egy olyan fórumba irsz, várva a választ , amit előzőleg Te közreműködéseddel zártak le, és csak maximum a grémium tud beleírni, ezért is kénytelen vagyok itt OFF tartalmú hsz-t írni.

 

Megkérnélek a topic körüli herce-hurca során, ne nekem címezgessél üzeneteket, mert a grémiumhoz semmi közöm, és én is csupán ugyan azt szertném amit mindenki,  aki nem tud napok óta (lassan egy hete) normálisan kommunikálni, írni a fórumba!

 

 

BPI772