Törölt nick Creative Commons License 2011.02.21 0 0 245313

Határozottan az az érzésem, hiogy a fennt elmített hozzászólásom miatt ez az utolsó hozzászólási lehetőségem a fórumhoz, de ezt szíveskedjetek elolvasni.

 

"A Tisztelt Moderátoroknak.

Akkor itt és most ÁLLJ. Tegyétek át a BKV Buszairól Általában topikot a közlekedési fórumcsoportba, legyen véglegesen nyitott a topik és ennyi. Írtunk nektek levelet, hogy szeretznénk mindenkit felvenni és ha nem úgy viselkedik, akkor töröltetnénk. Ha erre nincs mód és lehetőség, akkor inkább legyen az egész topik nyitott. Egyik Grémiumi tag sem vállalja fel, köztük én sem, hogy pár hozzászólásos nickek valamint a nemrég regisztrált 1.000.000 feletti regisztrációs azonosítóval ellátott topiklakók a Ti általatok tapasztalt okok miatt ne írhassanak. Ez közröhej, hogy a moderátorok szabják meg a feltételeket egy zárt topic használatához. Legalábbis olyan téren, hogy szerintetek ki a sulinetes és ki nem az. van kb 200-250 hozzászólója a topiknak, akikből Ti azt szeretnétek hogy válogassuk ki a sulineteseket. Kb 2 embert tudok. A Többiek mi alapján kerüljenek szanálásra. Nem vagy szimpatikus a moderátornak? Vagy esetleg a moderátor szerint akinek 2005 előtt nem volt internete az már nem is ember? Akkor legyen nyitott a topik azt el van intézve.

Ha Ti nem vagytok arra vevők, hogy utólagosan selejtezzük a nem ideillő topiktagokat, akkor hagyjuk az egészet.

Mindenzt csak azért, mert a tisztelt moderátoroknak nem főállásuk ez, sőt pénzt sem kapnak érte valamint családi problémáik vannak és nincs idejük ezt megcsinálni. De akkor ezt le kéne írni és akkor tudná mindenki miről van szó. Tudom hogy az Állomásfőnök moderátornak az egyik szülője a város egyik végében van kórházban, mig a másik szülője a túloldalon, de azt mondta tegnap telefonon, hogy szombat este megkapják a grémiumi tagok a hozzászólási jogot a grémiumi topikba. Tudom, elb*sztam, mert elfeletettem megkérdezni melyik év, milyen hónap melyik szombatján, de ezt a hibát felvállalom. 2 db embernek kellett volna megadni a jogot, de ha ez sem megy, akkor itt nagyon nagy gondok vannak.

Köszönjük a közreműködést, eddig sem csináltatok semmit, ezekután sem fogtok.

Tudom, ki leszek tiltva de nem érdekel, azért ami sok az sok.

Mlég utólag leírom, hogy amikor ez felvetődött, azt kértétek, írjuk le az összes topiktagot a reg.számmal együtt egy táblázatba. Megcsináltam, kb 2 teljes éjszakám ráment, de megcsináltam. Aztán elküldtem vagy 5x. Most meg kitaláljátok, hogy túlzottan sok a topiktag. Mi lesz a következő?

Ha a BKV-nál van 1700 autóbusz és a 2 milliós fővárosunkban van 250 buszrajongó, akkor azt soknak lehet nevezni?"

 

Valamint jelzem BPI-772 topiktársnak valamint mindenkinek, hogy 2010 Július 6.-án lett először elküldve a topiktagok listája a moderátorok felé, majd elküldtem 2010 Szeptember 7-én, majd 2010. November 16-án, majd miután fórummotorcsere volt elküldtem újram, 2011. Február 12-én a topiktagok névsorát.

Tehát fél év alatt elküldtem 4x a listát, mellyel egyik moderátor sem foglalkozott. Ennél többet mit tudnék tenni. Olvasóként várom a hozzászólásokat.